Завантаження ...
banner

У Ніжині запустили всі котельні і бойлерні

У Ніжині з 28 жовтня стартував опалювальний сезон. На черговому засіданні виконавчого комітету Анатолій Лінник повідомив, що всі котельні і бойлерні у місті працюють у штатному режимі

котельні, опалення, тепло

У Ніжині з 28 жовтня стартував опалювальний сезон. На черговому засіданні виконавчого комітету Анатолій Лінник повідомив, що всі котельні і бойлерні у місті працюють у штатному режимі.

Був прорив гарячої води на бойлерній по вулиці Незалежності, який протягом доби ліквідували. Щорічною технічною проблемою залишається прокачка системи і ліквідування повітря у трубах. Тож в деяких будинках і приміщеннях ще не зовсім тепло.

Сьогодні, 31 жовтня, у міськраді відбулась технічна нарада з представниками Тепломереж і ЖЕКів на якій обговорили проблемні питання і шляхи їх вирішення.

Міський голова зауважив, що НіжинТеплоМережі несуть відповідальність за труби, які йдуть до будинку, а внутрішньобудинкові мережі і стан прокачки системи залежить від управителя кожного будинку окремо. Це можуть бути ОСББ, ЖБК тощо. В таких випадках не ЖЕК, а саме керуюча компанія несе відповідальність за систему опалення у будинку.

До кінця цього тижня повітря у трубах мають ліквідувати, тож тепло має стати у всіх підключених будинках і приміщеннях. 

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: