Завантаження ...
banner
banner

Як святкують Halloween у Ніжині? Фото

Halloween - це свято, як зазначає Вікіпедія, що має католицькі корені. Православні люди зовсім не сприймають його, а молодь більше розважається, ніж думає про походження і сенс цього дня

Хелловін, костюми, грим, свято

Halloween - це свято, як зазначає Вікіпедія, що має католицькі корені. Православні люди зовсім не сприймають його, а молодь більше розважається, ніж думає про походження і сенс цього дня.

Кожен має право на власну думку, а тим часом пів світу святкує Halloween, вбираючись у моторошні костюми з таким же гримом, вирізає і малює мордочки на гарбузах, розважається на тематичних вечірках і переглядає фільми жахів.

Не виключенням є і Ніжин. Магазини, кафе, ресторани оформлюють фотозони у стилі Halloween, заклади харчування організовують стилізовані вечірки.

На Halloween Party запрошує і КЗ "Ніжинський міський молодіжний центр". 31 жовтня з 17.00 і до 21.00 на вас чекатимуть безліч моторошних розваг, а головне конкурс на "Найжахливіший костюм" і "Мейкап потойбічності" та перегляд фільму жахів. Адреса: вулиця Яворського, 3.

Тож гарного всім вечора і дуже не лякайтесь, як побачите на вулиці моторошного персонажа.

Наталія Нікітіна

Хелловін, костюми, грим, свято

Хелловін, костюми, грим, свято

Хелловін, костюми, грим, свято
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: