Завантаження ...
banner

У Ніжині підвели підсумки футбольного сезону-2019

Футбол – це не просто гра, це життєвий простір в якому панує особлива енергія. Саме ця енергія панувала 30 жовтня в міському будинку культури, де відбулося урочисте підведення підсумків футбольного сезону міста Ніжина за

футбол, тренери, церемонія

Футбол – це не просто гра, це життєвий простір, в якому панує особлива енергія. Саме ця енергія панувала 30 жовтня в міському будинку культури, де відбулося урочисте підведення підсумків футбольного сезону міста Ніжина за 2019 рік і поділитися планами на майбутній сезон.

У залі зібралось чимало шанувальників цього виду спорту, тренери та футболісти, які сьогодні популяризують футбол, вболівальники, ветерани футболу, а також керівництво міста: міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко та депутати міської ради. 

Церемонію підведення підсумків вже традиційно відкрив голова федерації футболу міста Володимир Мамедов, який привітав всіх присутніх, подякував міському голові Анатолію Ліннику, ветеранам футболу, голові Чернігівської обласної федерації футболу Геннадію Прокоповичу, меценатам, депутатам міської ради за підтримку та розвиток футболу в місті.

Володимир Хейбарович прозвітував про цьогорічний футбольний сезон та зазначив, що за 9 років роботи міської федерації футболу організація та популяризація даного виду спорту в місті Ніжині піднялася на більш високий рівень.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Анатолій Лінник, який відмітив важливу роль Федерації футболу Ніжина в розвитку футболу та висловив вдячність голові федерації Володимиру Мамедову. Очільник міста подякував тренерам, викладачам, керівникам спортивної дитячої футбольної школи за їх роботу та піклування про дітей, а також ветеранам футболу, які не стоять осторонь розвитку та підтримки ніжинського футболу.

Анатолій Валерійович оголосив приємну новину: "Відсьогодні за кошти міського бюджету та державної програми будівництва багатофункціональних майданчиків в ЗОШ № 10 розпочалося будівництво ще одного спортивного майданчику, на якому також можна буде грати в міні-футбол". В кінці своєї промови міський голова поділився планами на наступний рік стосовно створення якісних умов для заняття дітей спортом, зокрема футболом, у школах.  Тренерам футбольних команд «НДУ», «Аграрник», «ДЮСФШ» були оголошені Подяки міського голови за високі спортивні досягнення у чемпіонаті міста Ніжина з футболу серед дорослих.

На вечорі футболу Почесні громадяни міста Ніжина отець Сергій Чечин та Володимир Мамедов вручили дітям воїнів, які віддали своє життя за єдину, незалежну Україну, подарунки на згадку про футбольне свято.

Найприємнішим для спортсменів є момент нагородження. Кращі гравці та команди сезону, судді, ветерани футболу та тренери отримали нагороди від відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради та Федерації футболу міста Ніжина: кубки, медалі, грамоти та книги "Закохані у футбол" від авторів Володимира Хейбаровича Мамедова і Людмили Володимирівни Єрмової.

Церемонію нагородження продовжили із відзначення кращих з кращих: футбольної команди «Агро» (тренер Юрій Булавенко) за зайняте ІІІ місце у Чемпіонаті міста з футболу-2019, міський футбольний клуб «Ніжин» - ДЮСФШ» (тренер Олександр Васьков) за зайняте ІІ місце у Чемпіонаті міста з футболу футбольного сезону-2019, футбольної команди Ніжинського державного університету ім. М.Гоголя (тренер Михайло Кірієнко) за зайняте І місце у Чемпіонаті міста з футболу футбольного сезону-2019, футбольної команди Ніжинського міського ліцею при НДУ ім. М.Гоголя (тренер Володимир Боровик) за зайняте ІІІ місце в змаганнях «Кубок міста серед старшокласників», футбольної команди Ніжинського навчально-виховного комплексу №16 «Престиж» (вчитель фізичного виховання Віталій Дудка) за зайняте ІІ місце в змаганнях «Кубок міста серед старшокласників», футбольної команди ЗОШ №10 (тренер Анатолій Шевченко) за зайняте І місце в змаганнях «Кубок міста серед старшокласників», футбольної команди гімназії №2 (вчитель фізичного виховання Олексій Сова) за зайняте ІІІ місце на приз клубу «Шкіряний м’яч», футбольної команди ЗОШ №9 (вчитель фізичного виховання Тетяна Дейнега) за зайняте ІІ місце на приз клубу «Шкіряний м’яч», футбольної команди ЗОШ №10 (вчитель фізичного виховання Анатолій Шевченко) за зайняте І місце на приз клубу «Шкіряний м’яч».

Також з гордістю відмітили той факт, що футбольна команда дитячої юнацької спортивної школи з футболу 2007 р.н., тренером якої є Юрій Таран, в цьому році відзначилась багатьма перемогами на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, зокрема: традиційний Чернігівський турнір з футболу на Приз відомого вихованця чернігівського футболу Андрія Ярмоленка – 1 місце; міжнародний турнір за участю дружньої команди з м. Ярославль (Польща) – 1 місце; обласні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч» - 1 місце. На сцені юнаків футбольної команди нагородили футбольними формами та м’ячами, а також запрошенням на змагання у Польщу.

Пам’ятними подарунками були нагороджені ті, чий шлях вписаний золотими літерами в історії футболу Ніжина – ветерани футболу: Володимир Захарченко, Микола Бринза, Шлімун Шошов, Віктор Гієнко, Микола Дахно, Микола Простантинов та Леонід Єресько.

Відзнаки від відділу з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради та Федерації футболу міста Ніжина отримала футбольна команда «Ветеран - Ніжин», які стали чемпіонами Чернігівської області з футзалу 45+.

Урочиста церемонія завершення футбольного сезону 2019 року набула особливого святкового забарвлення завдяки танцювальним номерам: Петрової Дар'ї, "Джокер", "Поліська Веселка", "Ефект" та "Спартак". По закінченні заходу відбулась лотерея - розіграш футбольних м'ячів по номеркам, які отримали глядачі при вході до концертної зали. 

Церемонія закриття сезону вкотре продемонструвала, що наше місто має гарні футбольні традиції, на яких зростають юні футбольні таланти, які вже зараз мають значні успіхи у цьому виді спорту. У нашій громаді футбол люблять всі: від малого до велика, грають як влітку, так і взимку, підтримують улюблені команди та спостерігають за їх перемогами. Дякуємо тренерському складу та всім гравцям за проведений сезон!

Джерело: Ніжинрада

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

футбол, тренери, церемонія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: