Завантаження ...
banner
banner

Святкування дня народження закінчилось смертю гостя

4 листопада, у нічний час, до поліції зателефонувала заплакана жінка. Кілька хвилин тому її 53-річного сина до смерті забив односелець… На місце події негайно виїхала СОГ. По приїзду, поліцейські застали моторошну картину

день народження, побої, смерть, поліція

Під час святкування дня народження, мешканець одного із сіл Ніжинського району жорстоко побив свого гостя.

4 листопада, у нічний час, до поліції зателефонувала заплакана жінка. Кілька хвилин тому її 53-річного сина до смерті забив односелець…

На місце події негайно виїхала СОГ. По приїзду, поліцейські застали моторошну картину: чоловік лежав на землі мертвий, а на тілі були численні побої.

Оперативниками встановлено, що раніше того дня він був у гостях у свого односельця, який біля власного подвір’я смажив шашлики з нагоди 38 дня народження. Після розпиття великої кількості алкоголю, у іменинника раптово виникла ціла купа претензій до чоловіка. Без жодного приводу він почав наносити численні удари руками по різних частинах тіла чоловіка. Від травматичного шоку потерпілий помер.

05 листопада винуватця затримано та поміщено під варту. Вже там слідчими, за погодження прокурора, чоловікові повідомлено про підозру за ч. 2 ст.121 КК України (спричинення тяжкого тілесного ушкодження, що потягло смерть потерпілого). У скоєному вчорашній іменинник зізнався, хоч і не відразу. За жорстокий злочин чоловікові загрожує від семи до десяти років за гратами.

фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: