Завантаження ...
banner
banner

У ніжинському суді прилуцький гвалтівник отримав 15 років замість довічного ув'язнення

Ніжинський суд, жителю Прилук, який зґвалтував і жорстоко вбив весною 2014 року жінку, замість довічного ув'язнення присудив 15 років в'язниці. Прокуратура проти цього вироку і збирається його оскаржувати

за гратами, прилуцький гвалтівник

Ніжинський суд, жителю Прилук, який зґвалтував і жорстоко вбив торік жінку, замість довічного ув'язнення присудив 15 років в'язниці. Прокуратура проти цього вироку.

В ході повторного судового розгляду, яке сталося в Ніжинському районному суді, прокуратура ще раз доведена вину молодого жителя Прилук (1991 рік народження). У 2014 році в Прилуках він зґвалтував і, діючи з особливою жорстокістю, вбив молоду жінку.
 
Прийшовши до будинку потерпілої як родич близької їй людини, він зґвалтував господарку, після чого завдав їй ножем 18 колото-різаних ран. Від отриманих ушкоджень жінка через кілька хвилин померла.
 
У вересні минулого року Прилуцький міськрайонний суд засудив його до довічного позбавлення волі. Засуджений і його захисник оскаржили суворість покарання в суді апеляційної інстанції.
 
Справа було повернуто на новий розгляд іншим судом. Цей розгляд з лютого проходив у Ніжині і закінчилося новим вироком. Суд визнав його винним за всіма статтями, але врахував молодий вік підсудного і незадовільний стан його здоров'я. У підсумку довічне ув'язнення було замінено 15-річним терміном.
 
Враховуючи м'якість призначеного покарання прокуратура цей вирок буде оскаржувати в апеляційному порядку.

0462.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: