Завантаження ...
banner

Мирний мітинг 7 листопада: ніжинців закликають відстояти свої права

Хвиля оптимізації в галузі медицини "докотилася" до Ніжина: нещодавно стало відомо, що Ніжинський протитуберкульозний диспансер закривають. Як ми раніше повідомляли, у Ніжині почали збирати підписи проти

Ніжинський протитуберкульозний диспансер, закриття, мітинг
Фото з мережі

Хвиля оптимізації в галузі медицини "докотилася" до Ніжина: нещодавно стало відомо, що Ніжинський протитуберкульозний диспансер закривають. 

Читайте також: Від оптимізації до ліквідації – один крок? Ніжинці б'ють на сполох!
Як ми раніше повідомляли, у Ніжині почали збирати підписи проти закриття Ніжинського протитуберкульозного диспансеру. А вже сьогодні ніжинців запрошують прийти на мирний мітинг 7 листопада о 15.00 на центральній площі міста. Про це повідомляє Альона Пушкарська у групі Наш город Нежин.

Колектив Ніжинського протитуберкульозного відділення просить представників влади та небайдужих до проблеми суспільства висловити підтримку та вийти на мирний мітинг.

"Ми, жителі міста маємо право на якісне лікування та діагностику. На жаль, це право у нас крок за кроком забирають… Але ми можемо відстоювати наші права, бо громада – це ми, і ми сильні, коли ми разом", - йдеться у повідомленні.

Ніжинський протитуберкульозний диспансер, закриття, мітинг
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: