Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські дзюдоїсти знову кращі

У середу, 15 квітня в приміщенні спортивного комплексу “Спарта” відбувся обласний чемпіонат з дзюдо, переможці якого зможуть потрапити на Першу Всеукраїнську дитячу олімпіаду з цього виду єдиноборств.


 
У середу, 15 квітня в приміщенні спортивного комплексу “Спарта” відбувся обласний чемпіонат з дзюдо, переможці якого зможуть потрапити на Першу Всеукраїнську дитячу олімпіаду з цього виду єдиноборств. У чемпіонаті взяли участь представники багатьох районів області, але більшість була все ж з Ніжина — 47 юнаків з 80. Головним суддею змагань був Сергій Альбертович Полтавцев.
 
Чемпіонат проходив у двох вікових підгрупах і у різних вікових категоріях. Переможцями майже у всіх підгрупах стали саме ніжинські юнаки, лише одне перше місце дісталось дзюдоїсту з Прилук.

Серед найкращих і найбільш перспективних у молодшій віковій групі були Вадим Чередниченко, Кирило Дзюба, Нікіта Андрієць, а у старшій — Ян Олійник, Данило Савченко, Антон Антоненко.
 
Вже на початку травня в Ніжині відбудеться новий турнір — відкрита першість “Спарти”, який планується провести у 16-­й школі.

 























Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: