Завантаження ...
banner
banner

33-річного ніжинця судили за крадіжку мобільного телефону

Вироком Ніжинського міськрайонного суду засуджено 33-річного жителя Ніжина, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна)

крадіжка, мобільний телефон, прокуратура

Вироком Ніжинського міськрайонного суду засуджено 33-річного жителя Ніжина, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна).

В ході досудового слідства встановлено, що чоловік, перебуваючи на одній із вулиць м. Ніжин відкрито заволодів мобільним телефоном потерпілого та зник з викраденим з місця злочину.

У зв’язку з тим, що злочин вчинений обвинуваченим  відноситься до злочинів середньої тяжкості та враховуючи його щире каяття і добросовісне відшкодування завданого збитку, між потерпілим та обвинуваченим у кримінальному провадженні була укладена угода про примирення.

Суд, врахувавши всі обставини справи, особу обвинуваченого, думку потерпілого, затвердив угоду про примирення призначивши зловмиснику покарання у виді штрафу.  

На цей час вирок не набрав законної сили. 

Інформацію mynizhyn.com надала Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: