Завантаження ...
banner
banner

Дочекалися! Захисники з 13 батальйону повернулися додому

Радість зустрічі після довгої розлуки, поцілунки, освідчення у коханні, міцні чоловічі потиски рук все це можна було спостерігати перед будівлею міської ради сьогодні вночі

13 батальйон, АТО, Повернулися у Ніжин

Після неймовірно тривожного і довгого року додому до своїх рідних та близьких повернулися демобілізовані солдати 13 батальйону.

Інформація про повернення військовослужбовців 13 батальйону  вперше з'явилася ще у п'ятницю, але буквально через декілька годин було повідомлено, що повернення військових відкладається на 22 квітня. Пояснювали це ти що немає остаточного наказу по демобілізації наших хлопців.
 
Але 19 квітня,  у неділю на сторінці телеканалу "Дитинець" у Facebook з'явилося повідомлення, що військові 13 батальйону таки повертаються додому і повертаються вони на радість  близьким вже сьогодні. І вже близько 23:00 будуть у Ніжині на площі Франка.

Рідні та близькі військовослужбовців, представники виконавчого комітету, журналісти, студенти і просто жителі нашого міста почали збиратися біля стін міської ради ще задовго до вказаного часу приїзду героїв.  

13 батальйон, АТО, Повернулися у Ніжин

13 батальйон, АТО, Повернулися у Ніжин

13 батальйон, АТО, Повернулися у Ніжин

Проте ще до 23 стало зрозуміло, що довгоочікуваний приїзд затягується адже у сусідніх містах також хотіло привітати і подякувати своїм захисникам. І кожна хвилина почала тягнутися як вічність.

Якби можна було б якось потягнути на себе дорогу, то я б це зараз обов'язково зробила,  яких би це мені сил не вартувало, - говорить дружина одного із бійців 13 батальйону
 
Рік чекали і ніби не так важко було, як оці останні години. Я вже просто не можу. Чому вони так повільно їдуть, - додає інша.

13 батальйон, АТО, Повернулися у Ніжин

Після останніх довгих годин очікування, лише після опівночі автобуси з нашими бійцями з'явилися на площі Франка. І море радості та сліз щастя розлилося по всій площі Франка.

Дочекалися! Герої! Герої!... - радісно скандують ніжинці
 

Радість зустрічі після довгої розлуки, поцілунки, освідчення у коханні, міцні чоловічі потиски рук все це можна було спостерігати перед будівлею міської ради.

13 батальйон, АТО, Повернулися у Ніжин


А потім пролунали слова привітання від голови міської ради Анатолія Лінника, промови в.о. військового комісара Ніжинського об’єднаного військового комісаріату Володимир Якущенко та Тамари Стратілат. 


Після офіційної частини радощів ніхто не стримував і прямо біля сходинок будинку міської ради були танці щасливих героїв, які після довгого року захисту рідної землі повернулися додому. 
 


13 батальйон, АТО, Повернулися у Ніжин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: