Завантаження ...
banner
banner

Фото акції "Посади дерево" у сквері Лисянського

Вчора у сквері Лисянського пройшла акція "Посади дерево" ініціаторами якої стали кандидат у народні депутати по 209 округу Валерій Боровик та альянс "Нова енергія України".

Вчора у сквері Лисянського пройшла акція "Посади дерево" ініціаторами якої стали кандидат у народні депутати по 209 округу Валерій Боровик та альянс "Нова енергія України". 

Охочих долучитися до акції чекала попередньо розмічена територія, на якій повинні були бути висаджені саджанці горобини, потрібний інвентар і повітряна куля та квадрокоптер, який є своєрідним символом передвиборчої кампанії Валерія Боровика. 



Перше дерево було символічно посаджено дітьми, які не зважаючи на холод приєдналися до акції. 





До акції також приєднався мер Ніжина Анатолій Лінник. Разом з Валерієм Боровиком вони посадили дерево з надією, що ця акція стане не останньою і Ніжин буде постійно процвітати. 



"Акція «Посади дерево», це не просто змога з користю провести вільний час з сім’єю, дітьми, друзями. Це шанс перебудувати свої відносини з природою. І хай цей шанс розпочнеться з маленького саджанця у парку, сквері, на алеї біля будинку, на власному обійсті, на вулицях міста чи села і навіть у лісосмугах. За тих темпів, якими зростає експлуатація всіх природних ресурсів - відновних і невідновних, потурбуватися про навколишнє середовище священний обов’язок кожного. Чим більше людей зрозуміють що з байдужістю до природи можна і потрібно боротися, тим глобальніші дії можна робити в майбутньому. І наш крок – наші маленькі деревця – показник свідомості. Ми доведемо скептикам, що є ті, хто переймається цими питаннями і цим самим показує гарний приклад іншим, та заохочує до співпраці" -  написав Валерій Боровик на своїй сторінці у Facebook. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: