Завантаження ...
banner
banner

Вийшов черговий випуск "Календаря знаменних і пам’ятних дат міста Ніжина"

Вийшов черговий випуск «Календаря знаменних і пам’ятних дат міста Ніжина на 2015 рік », який випускає Ніжинська центральна міська бібліотека ім. М.В. Гоголя.Календар-щорічник є своєрідною енциклопедією життя міста

Вийшов черговий випуск «Календаря знаменних і пам’ятних дат міста Ніжина на 2015 рік », який випускає Ніжинська центральна міська бібліотека ім. М.В. Гоголя.

Календар-щорічник є своєрідною енциклопедією життя міста, в якій подано не тільки перелік подій та ювілеїв, а й розширену інформацію про найважливіші з них, в т. ч. мало досліджені.
 
Один із розділів календаря «Вони загинули за Україну» присвячено воїнам – ніжинцям, які загинули під час виконання завдань у зоні АТО на Сході України. Вічна пам’ять Ігорю Горбенку , Сергію Рябусі, Денису Яковенку, Віктору Македону, Руслану Редькіну, Олександру Лисиченку, Володимиру Михайлику, Тахіру Баширову, Руслану Ткаченку, Олегу Бикову.
Видання вміщує іменний покажчик.
 
Календар видано за фінансової підтримки Асоціації «Об’єднання підприємств Ніжинщини» і Ніжинської міськрайонної благодійної організації «Благодійний фонд «Ніжен».
Приймаємо пропозиції на 2016 рік за адресою: м. Ніжин, пл. М.Заньковецької , 8. тел. (04631) 2-51-58.

Ніжинська центральна міська бібліотека
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: