Завантаження ...
banner

Ніжинське "сонячне дерево" простояло цілим трохи більше місяця. Фото

Енергодерево між Ощадбанком і ТЦ «Гермес» встановили у кінці вересня. Територію біля "сонячного дерева" для зарядки мобільних гаджетів виклали плиткою, благоустрій завершили, вставновивши лавки й урни. Здавалося б, все на краще краще. Читайте по темі: У Ніжині

енергодерево, благоустрій, пошкодження

Енергодерево між Ощадбанком і ТЦ «Гермес» у нашому місті встановили у кінці вересня. Територію біля "сонячного дерева" для зарядки мобільних гаджетів виклали плиткою, благоустрій завершили встановленням лавок та урн. Здавалося б, все на краще краще.

Читайте по темі: У Ніжині «виросло» ще одне «сонячне дерево». Фото
 
Нагадуємо, за даними prozorro.gov.ua Управління житлово-комунального господарства та будівництва Ніжинської міської ради придбало «сонячне дерево» за 195 тис. 700 грн. (аукціон відбувся ще 1 квітня).
 
Також паралельно відбувся тендер на проведення робіт з капітального ремонту і реставрації елементів благоустрою на території від Ощадбанку до ТЦ «Гермес» з встановленням енергодерева. Тут сума складає 534 тис. 46 грн. Роботи виконало МПП "ФАКЕЛ".
 
Втім, попри всі старання, витримало таке енергодиво в нашому місті недовго: 16 листопада Василь Сколебюк в спільноті "Наш город Нежин" повідомив, що "сонячне дерево" вже зазнало пошкоджень. 
 
Прикро, бо всім нам хочеться жити в гарному й сучасному місті, але не всі цінують те, що мають.

Валентина Пильник
Фото mynizhyn.com та Василь Сколебюк

 
енергодерево, благоустрій, пошкодження

енергодерево, благоустрій, пошкодження

енергодерево, благоустрій, пошкодження

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: