Завантаження ...
banner
banner

Перебрав з оковитою та зник з дворічною дитиною

14 листопада до Ніжинського відділу поліції надійшло повідомлення від схвильованої місцевої жительки: колишній співмешканець жінки забрав з собою її дворічну дитину. Де вони перебувають – жінка не знала, бо чоловік не відповідав

поліція, чоловік, дитина

14 листопада до Ніжинського відділу поліції надійшло повідомлення від схвильованої місцевої жительки: колишній співмешканець жінки забрав з собою її дворічну дитину. Де вони перебувають – жінка не знала, бо чоловік не відповідав на телефонні дзвінки. Про це на оперативній нараді 18 листопада повідомила начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Працівники поліції направилися на пошуки чоловіка з дитиною. "Викрадача" в стані сильного алкогольного сп'яніння знайшли біля одного з магазинів по вулиці 3-й мікрорайон. На щастя, дворічне маля було поряд.

Захмелілий чоловік проявив агресію: коли поліцейські почали з ним спілкуватися, він неочікувано ударив одного з них.

"Порушника затримали у порядку ст. 208 КПК України і наразі його дії кваліфікуються як опір працівнику поліції (ст. 345 КК України), – повідомила Інна Іванівна. – Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Досудове розслідування триває". 

Гарна новина в цій ситуації лише одна: дитину повернули матері.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: