Завантаження ...
banner

Ніжинців атакують магнітні бурі

У найближчі дні очікується найсильніша магнітна буря в листопаді. Геомагнітні коливання почнуть наростати з 20 листопада. Про це повідомляє rbc.ua. Після 21 листопада вплив Сонця почне зменшуватися, і вже 23 листопада геомагнітна

магнітна буря, листопад, Сонце

У найближчі дні очікується найсильніша магнітна буря в листопаді. Геомагнітні коливання почнуть наростати з  20 листопада.  Про це повідомляє rbc.ua.

Після 21 листопада вплив Сонця почне зменшуватися, і вже 23 листопада геомагнітна обстановка буде на нормальному рівні. Особливо уважними потрібно бути людям, у яких підвищена метеозалежність і проблеми з серцево-судинною системою.

Магнітні бурі у листопаді 2019 року

Незначні магнітні бурі можливі 23 та 24 листопада.

Серйозні магнітні бурі очікуються 20, 21 і 22 листопада.

Як захиститися від магнітних бур

Під час магнітних коливань розболітися голова навіть може у абсолютно здорової людини. Крім того, може з'явиться втома, нездужання, а також не рідко буває погіршення настрою.

Але є і люди, які сильно сприйнятливі до магнітних бур, і вони можуть відчувати на собі навіть незначні сплески Сонця. У таких людей можуть загостритися хронічні захворювання, підвищитися тиск і з'явитися занепокоєння і страхи.

Щоб уберегтися від негативного впливу магнітних бур, фахівці радять не навантажувати свій організм сильною фізичною роботою. Замість цього краще більше відпочивати і намагатися уникати стресових ситуацій, а також правильно харчуватися.

Якщо ви запланували в дні магнітних бур поїздки, то обов'язково візьміть з собою всі необхідні ліки.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: