Завантаження ...
banner
banner

По вулиці Богуна повністю згоріла квартира. Фото

19 квітня 2015 року о 09 год. 48 хв. виникла пожежа у квартирі в житловому будинку по вулиці Богуна, 47. Місце виникнення пожежі - житлова кімната. Що стало причиною її виникнення на даний час невідомою.

19  квітня 2015 року о 09 год. 48 хв. виникла пожежа у квартирі в житловому будинку по вулиці Богуна, 47.   Місце виникнення пожежі - житлова кімната. Що стало причиною її виникнення на даний час невідомою.

Внаслідок пожежі вогнем знищено меблі та домашнє майно в двох кімнатах та коридорі, пошкоджено перекриття по всій площі житлової кімнати та коридору,  обвуглені перекриття, стіни та домашнє майно по всій площі квартири №14. 
 
Продуктами горіння пошкоджено стіну на площі 0,25 кв.м. житлової квартири №16. При ліквідації пожежі водою пошкоджено перекриття та стіни двох житлових кімнат квартири №12.
 
Врятовано матеріальних цінностей на загальну суму 100 000 грн. (сусідні дві житлові квартири)
 
На пожежу виїздили: заступник начальника Ніжинського МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області підполковник служби цивільного захисту Іваницький А.П., провідний інспектор Ніжинського МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області старший лейтенант служби цивільного захисту Мороз Я.Г., слідчо-оперативна група Ніжинського МВ УМВС України в Чернігівській області.










За матеріалами відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: