Завантаження ...
banner

Надзвичайники Ніжина нагадали багатодітним родинам правила пожежної безпеки

В умовах осінньо-зимового періоду зростає загроза виникнення пожеж в приватному житловому секторі громадян. Пов'язано це, насамперед, з використанням пічного опалення, про справність та відповідність правилам пожежної безпеки

пожежі, круглий стіл

В умовах осінньо-зимового періоду зростає загроза виникнення пожеж в приватному житловому секторі громадян. Пов'язано це, насамперед, з використанням пічного опалення, про справність та відповідність правилам пожежної безпеки якого заздалегідь не подбали господарі, повідомляє Ніжинський МРВ Управління ДСНС України у Чернігівській області

Крім того, в цей період розповсюдженими причинами виникнення пожеж і трагічних випадків на них є необережність громадян у поводженні з відкритим вогнем, зокрема під час паління, а також порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електромереж та електронагрівальних приладів.

20 листопада, в рамках Всесвітнього дня дитини, у Ніжині був проведений круглий стіл між батьками багатодітних сімей та фахівцями зацікавлених служб.

Надзвичайники довели до батьків основні вимоги пожежної безпеки у побуті, зокрема нагадали про необхідність обов'язкового очищення димарів від сажі та приведення приладів опалення й електромереж у безпечний протипожежний стан, недопустимість паління у приміщеннях та обережного поводження з вогнем. Крім того, рятувальники звернули увагу дітей не влаштовувати небезпечні розваги з вогнем, іншими небезпечними предметами, а батькам нагадали не залишати дітлахів без належного нагляду.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: