Завантаження ...
banner
banner

У Лосинівці – снаряд, у Черняхівці – міна: обидві знахідки знищили

Учора, 21 листопада, на Ніжинщині групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС у Чернігівській області було знищено 1 артилерійський снаряд та 1 мінометну міну, повідомляє dcz.cg.gov.ua. Артилерійський

снаряд, міна, рятувальники

Учора, 21 листопада, на Ніжинщині групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС у Чернігівській області було знищено 1 артилерійський снаряд та 1 мінометну міну, повідомляє dcz.cg.gov.ua.

Артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни було виявлено 20 листопада на відкритій території біля смт Лосинівка, а мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни було виявлено цього ж дня на відкритій території біля с. Черняхівка.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають: у разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів, їх не можна торкатись, адже від найменшого дотику вони можуть вибухнути.

Не намагайтеся переміщувати вибуховий пристрій або змінювати його положення.

Необхідно позначити або огородити місце знахідки й одразу сповістити рятувальників і правоохоронців за телефонами 101 та 102.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: