Завантаження ...
banner

Новий годинник на площі вже працює

Відтепер перехожі на площі Франка можуть звірити час – на фасаді будівлі міської ради запрацював годинник. Про це повідомляє nizhyn.city. Раніше на тому місці розміщався часомір, якому було до пів століття

годинник, цифрове табло, площа

Відтепер перехожі на площі Франка можуть звірити час – на фасаді будівлі міської ради запрацював годинник. Про це повідомляє nizhyn.city.

Раніше на тому місці розміщався часомір, якому було до пів століття. Його зняли ще на початку серпня. Причина – час від часу годинник виходив з ладу, а згодом взагалі зупинився. Його обслуговував Укртелеком, але потім відмовився, бо відповідних деталей для його ремонту немає.

Годинник був встановлений, коли здавали в експлуатацію будівлю міськвиконкому – у 70-х роках минулого століття. Таких у місті було ще два: на заводах «Сільмаш», «Прогрес».

«Зниклий» годинник замінено на сучасне повнокольорове цифрове табло, яке відображає як години, число, місяць, температуру, так й інтерактивну інформацію – події в місті, світі.

Розмір табло – 4,5 м х 1,30 м. Працівники встановили захист на електрообладнанні, систему стабілізації напруги. Перебуватиме табло на обслуговуванні Ніжинської міської ради.

Тетяна Марченко для nizhyn.city
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: