Завантаження ...
banner
banner

Батько, що порізав 5-річного сина, має психічні розлади

Подружжя Надашкевич - переселенці з Луганська. До Ніжина переїхали в 2014 році. Їх Владик народився вже тут. Жінка працює перукарем, чоловік - на автомийці в Києві. Сім'я перебувала під

злочин, ніж, батько, син

Подружжя Надашкевич - переселенці з Луганська. До Ніжина переїхали в 2014 році. Їх Владик народився вже тут. Жінка працює перукарем, чоловік - на автомийці в Києві. Сім'я перебувала під соціальним супроводом як внутрішньо переміщена. Нарікань на неї не було. Поки глава сім'ї - 30-річний Артем - не порізав свого 5-річного сина.

Раніше ми писали: Батько встромив ніж у груди спочатку сину, а потім – собі
Інформацію про травмування дитини його ж батьком правоохоронці отримали від оператора екстреної медичної допомоги 24 листопада близько 16.40.

- Як з'ясувала слідчо-оперативна група, чоловік має психічні розлади і знаходиться на відповідному обліку, - коментує начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко. - У той день під час раптового нападу агресії він схопив ніж і кілька разів ударив свого малолітнього сина. Ймовірно, отямившись і побачивши, що накоїв, чоловік вирішив покінчити життя самогубством і встромив ножа собі в груди. Потім все ж зміг зателефонувати дружині і розповісти про скоєне. Жінка попросила сусідку піти подивитися, чи це не вигадки нездорової психіки. Сусідка зайшла і жахнулася від побаченого. Викликала «швидку».

Батька і сина доставили до Ніжинської міської лікарні, де їх прооперували. В обох проникаючі ножові поранення грудної клітини. У хлопчика пошкоджені легені, до того ж два удари ножем припали йому в обличчя і шию.

Зараз і Владик, і його батько в відділенні анестезіології та інтенсивної терапії в стабільно важкому стані. Мама постійно поруч з сином.

Батькові за заподіяння дитині навмисного тяжкого тілесного ушкодження світить від 5 до 8 років ув'язнення. Встановлено, що раніше такої агресії чоловік не виявляв, а от суїцидальні наміри у нього були, він навіть спробував їх втілити - в червні 2016-го намагався вистрибнути з вікна п'ятого поверху квартири, яку тоді знімала сім'я.

Аліна Ковальова, «Гарт» №48 (2956) від 28 листопада 2019
mynizhyn.com за матеріалами gorod.cn.ua 
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: