Завантаження ...
banner

У ніжинських пасажирів буде нормальний туалет?

Безкоштовний туалет, що розташований неподалік Ніжинського залізничного вокзалу, планують перенести і привести до норми. Про це «Чернігівщині» стало відомо з власних джерел. «Наразі розглядається питання

туалет, вокзал

Безкоштовний туалет, що розташований неподалік Ніжинського залізничного вокзалу, планують перенести і привести до норми. Про це «Чернігівщині» стало відомо з власних джерел.

«Наразі розглядається питання закриття приміщення існуючого туалету та перенесення його до приміщення колишньої техконтори», – повідомив «Чернігівщині» один із менеджерів АТ «Укрзалізниця».

Нагадаємо, наше видання на прохання читачів неодноразово підіймало перед керівництвом Ніжинського залізничного вокзалу, залізничної станції та київською дирекцією АТ «Укрзалізниця» питання приведення у відповідність стану громадського туалету. Однак керівництво установи до цього часу обмежувалося загальними відписками.

«Технічний стан туалету та інженерне обладнання будівлі, а саме: електроосвітлення, водопровід, водовідведення та електроопалення знаходяться у задовільному технічному стані. Санітарний стан туалету підтримується працівниками станції «Ніжин», – йшлося в одній із відповідей за підписом директора Департаменту будівель та споруд Віктора Слободянюка.

Залізничники визнавали, що існують невідповідності стану туалету.

туалет, вокзал

«Єдиною невідповідністю сучасним вимогам є естетичний стан туалету з причини його тривалої експлуатації», – йшлося у відповіді.

А от у відповіді за підписом заступника генерального директора регіональної філії з рухомого складу і матеріально-технічного постачання ПАТ «Укрзалізниця» Олександра Миклащука таки було обіцяно виділити гроші на туалет у 2019-му році.

І ось, нарешті, після розголосу та запитів – нормальний туалет у Ніжині таки буде! Принаймні всі на це сподіваються.

Віталій НАЗАРЕНКО для газети "Чернігівщина", фото автора

туалет, вокзал

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: