Завантаження ...
banner
banner

Ніжинську громаду відзначили на конференції в столиці

У рамках проекту "Е-рішення для громад" 03 грудня в м. Києві відбулась Конференція "Е-рішення для кращого врядування"!, що реалізується Центр Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки Програми

громада, відзнака

У рамках проекту "Е-рішення для громад" 03 грудня в м. Києві відбулась Конференція "Е-рішення для кращого врядування"!, що реалізується Центр Розвитку Інновацій-Center for Innovations Development за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Проект "Е-рішення для громад" реалізується Центром розвитку інновацій за підтримки програми "U-LEAD з Європою". Мета – допомогти громадам перейти до "управління 2.0" – на основі аналізу даних.

З понад 300 громад, які висловили зацікавленість, до участі в Проекті було відібрано 50 пілотних громад. Однією з активних учасників даного проекту була Ніжинська міська ОТГ.

Метою Конференції було розпочати діалог для визначення пріоритетів та перешкод на шляху до ефективного врядування на основі аналізу даних.

Учасники заходу ділились баченням й кейсами, пов’язаними із проблемами наявності даних, а також варіантами їх вирішення, створення єдиної системи даних громад та колективного використання сучасних ІТ-рішень, враховуючи досвід отриманий під час реалізації ініціативи Е-рішення для громад.

Серед учасників були присутні понад 200 експертів з громад, профільних міністерств, установ, асоціацій та представники міжнародних проектів (U-LEAD, GIZ, EU).

На конференції також були відзначені громади, які досягли значних успіхів в проекті, а деякі навіть стали експертами в різних напрямках та саме головне всі вони готові ділитись власним досвідом з іншими. Відзнаки отримали й представники Ніжинської громади.

Джерело: Ніжин Інвестиційний

громада, відзнака

громада, відзнака

громада, відзнака


громада, відзнака

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: