Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина їдуть новорічні атракціони

Новорічні та Різдвяні свята в Ніжині обіцяють бути казковими. На площі розмістять красуню-ялинку з 3D ілюмінацією, запрацює LED-фонтан, а ще біля будівлі міськради планують встановити атракціони. Про це говорили на сьогоднішньому

атракціони, площа

Новорічні та Різдвяні свята в Ніжині обіцяють бути казковими. На площі розмістять красуню-ялинку з 3D ілюмінацією, запрацює LED-фонтан, а ще біля  будівлі міськради планують встановити атракціони.  Про це говорили на сьогоднішньому засіданні виконкому. Атракціони на умовах оренди просить дозволу розмістити приватний підприємець. 

Міні-джет «Вертоліт», атракціон «Смішарики» та дитячий паровозик мають органічно вписуватись у  загальну атмосферу свята і не домінувати над ялинкою та світлозоною. Функціонуватимуть атракціони з 1  по 7 січня. 

Однак, як зазначили члени виконкому, над цим питанням  ще потрібно попрацювати. Щоб все було і безпечно, і естетично, потрібно обговорити все, залучивши спеціалістів з УЖКГ та Б і з управління культури, визначившись із джерелом живлення атракціонів та з схемою їх розстановки.

Тому остаточне рішення, розставивши всі крапки над "і", приймуть на наступному засіданні виконкому.

Валентина Пильник
Фото з мережі        
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: