Завантаження ...
banner
banner

Для Ніжина придбали новий автогрейдер

16 грудня на комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» було доставлено новий автогрейдер BGD-140. Міський голова Анатолій Лінник та перший заступник міського голови з питань діяльності

автогрейдер, КП

16 грудня на комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» було доставлено новий автогрейдер BGD-140. Міський голова Анатолій Лінник та перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник здійснили робочий візит до комунального підприємства, щоб особисто оглянути нову техніку, яка була придбана за кошти міського бюджету.

Автогрейдер BGD-140 - ефективна машина для виконання будівництва і змісту автомобільних доріг, оснащена сучасним двигуном. Автогрейдер призначений для профілізації і планування поверхні земляного полотна доріг, зведення насипів, розрівнювання і переміщення ґрунту, гравію або щебеню по полотну при будівництві і ремонті доріг, а також для облаштування кюветів, бічних канав і виїмок. Може використовуватися при очищенні доріг від снігу і льоду. Шарнірна рама та поворотний грейдерний відвал дозволяють робити широке захоплення дорожнього полотна, а також ефективно використовуючи бульдозерний і грейдерний відвали. 

Директор КП «ВУКГ» Владислав Корман розповів про переваги та ефективність даної техніки, зазначивши, що таке придбання значно покращить якість та швидкість робіт з благоустрою, які виконує комунальне підприємство, особливо в зимовий період, а також доповнить автопарк КП «ВУКГ» оновленою спецтехнікою, що є запорукою стабільної роботи підприємства на благо Ніжинської міської об’єднаної територіальної громади.

Начальник сектора інформаційно-аналітичної роботи

автогрейдер, КП
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: