Завантаження ...
banner

Ассоціація ветеранів ВМС України підтримує створення у Ніжині музею Лисянського

Асоціація ветеранів Військово-Морських Сил України підтримує ініціативу створення у Ніжині Меморіального будинку-музею українського навколосвітнього мореплавця Юрія Лисянського, повідомляє Олександр Морозов. Про це

Військово-Морські Сили України, музей, Юрій Лисянський

Асоціація ветеранів Військово-Морських Сил України підтримує ініціативу створення у Ніжині Меморіального будинку-музею українського навколосвітнього мореплавця Юрія Лисянського, повідомляє Олександр Морозов.

Про це на на своїй фб-сторінці 30 листопада 2019 року написав віце-адмірал Сергій Гайдук, командувач ВМС України у 2014-2016 рр., а нині голова Ассоціації ветеранів ВМС України: "ВІТАЄМО РІШЕННЯ (НІЖИНСЬКОЇ) МІСЬКОЇ РАДИ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ЗАКРІПЛЕННЯ ФОНДІВ ЗА МУЗЕЄМ ЮРІЯ ЛИСЯНСЬКОГО - УКРАЇНСЬКОГО МАГЕЛЛАНА".

Одним із напрямків діяльності Ассоціації є проведення НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ЕКСПЕДИЦІЇ "ВІД ВАРЯГІВ ДО ГРЕКІВ - УКРАЇНСЬКИЙ ШЛЯХ ДО МОРЯ".

Активісти військово-патріотичного руху пообіцяли у 2020 році обов'язково відвідати наше місто та пам'ятні місця, пов'язані з життям земляка-мореплавця: "ПЛАНУЄМО ОДИН ІЗ ЕТАПІВ ПРОВЕСТИ В НІЖИНІ. ЩО СКАЖЕТЕ?" - написав пан Сергій.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: