Завантаження ...
banner
banner

Протидія гральному бізнесу та рух багатотонажного транспорту Ніжином

На сьогоднішній оперативній нараді міській голова Анатолій Лінник поставив кілька питань співробітниці Ніжинської поліції, начальнику сектору моніторингу Інні Музиченко. Перше стосувалося протидії грального

поліція, гральні заклади, багатотонажний транспорт, штрафи

На сьогоднішній оперативній нараді міській голова Анатолій Лінник поставив кілька питань співробітниці Ніжинської поліції, начальнику сектору моніторингу Інні Музиченко

Перше стосувалося протидії гральному бізнесу по місту.

Як повідомила Інна Іванівна, на сьогоднішній день вже закрито 15 пунктів розповсюдження гральних лотерей. Анатолій Лінник наголосив на тому, що законодавча база не змінилась, тоді чому, аби виконати закон, потрібно було чекати на вказівку про закриття? Відповідь Інни Іванівни була такою: "Раніше наші гральні заклади прикривалися тим, що мають можливість дозволену законодавчу розповсюджувати лотереї, то зараз, мабуть, законодавець усвідомив це і поширив заборону не лише на діяльність гральних закладів, а в тому числі й на такі пункти розповсюдження. Тому по місту навіть зняті вивіски, які стосуються державних лотерей, закриті приміщення, розриваються договори оренди та суборенди із особами, які займалися такою діяльністю. Кожного дня по місту курсує наряд, який перевіряє, чи не поновлено діяльність таких закладів". 

Наступне хвилююче питання: продовжується рух багатотонажним транспортом Ніжина. Зокрема, міський голова звернув увагу на такі вулиці: Липіврізька, Василівська, Івана Франка – вони не розраховані на пересування по них 40-тонного транспорту. Руйнується дорожнє покриття. "На вулицях Ніжина встановлено відіофіксацію, – нагадав міський голова. – Чи використовуєте поліція засоби відеоспостереження та відеофіксації для реагування на рух таких автомобілів?". Інна Музиченко відповіла: "Є водії порушники, їх ми притягуємо до відповідальності: накладаємо штрафи". 

Підсумував розмову заступник міського голови Григорій Олійник: "Суть не в тому, щоб скласти протокол, а в тому, щоб заборонити рух. А виходить так: зафіксували факт порушення, склали протокол і автомобіль поїхав далі. Потрібно не виявити і притягнути до відповідальності, а припинити".

Валентина Пильник
Фото з мережі

   

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: