Завантаження ...
banner

За один рік ніжинець здійснив 38 крадіжок. Суд виніс вирок

19 грудня в Ніжинському міськрайонному судді розглядали справу раніше судимого уродженця Ніжина, який не працює, має непрацездатного за віком батька, 1942 року народження, та мати,1949 року народження

крадіжки, суд, ніжинець

19 грудня в Ніжинському міськрайонному судді розглядали справу раніше судимого уродженця Ніжина, який не працює, має непрацездатного за віком батька, 1942 року народження, та мати, 1949 року народження, - інваліда першої групи по зору. Про це йдеться у постанові суду.

Повідомляє mynizhyn.com.

У період з серпня 2017 року по червень 2018 року обвинувачена особа здійснила 38 крадіжок. Чоловік зламував замки і проникав до різних приміщень від літніх кухонь і гаражів до цехів підприємств.

Серед вкраденого: 12 велосипедів (звичайні і електро), електропила, лобзик, болгарка, електроточильний апарат, металеві сокири, серп, молоток, металеві труби, алюмінієвий бідон, алюмінієві каструлі і казан, металевий садовий секатор, 10 металевих прасок, 5 швейних машин, мотор, лопата, металева коса, відра, сапки, бензопили, водяний насос, алюмінієві ложки, каналізаційні люки, мобільний телефон та інше...

Найбільше постраждали дачні будинки і гаражі.

Суд за ч.3 ст.185 КК України визначив чоловіку остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на строк 6 (шість) років. Також з обвинуваченого стягнутькошти на користь ТОВ «Ніжинське міжрайонне управління водного господарства» (1019 грн. 48 коп.), та на користь держави за проведення експертиз (8 тис. 958 грн. 59 коп.).

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: