Завантаження ...
banner

Блакитноокий кіт чекає на свого господаря

У ці передноворічні дні хтось виставив за двері двох чотирилапих: кота і собаку. Продавчиня одного з кіосків, що в мікрорайоні "Зірочка", розповідає, що, поки не бачила, залишили тут обох. Біла в чорні плями собака (ще зовсім цуценя),

кіт, собака, холод, домівка

У ці передноворічні дні хтось виставив за двері двох чотирилапих: кота і собаку. Продавчиня  одного з кіосків, що в мікрорайоні "Зірочка", розповідає, що, поки не бачила, залишили тут обох. Біла в чорні плями собака (ще зовсім цуценя), мабуть, не очікувала від людей такої підлості й не переставала труситися від холоду. Кіт породистий, у нашийнику від бліх, соромливо ховав від усіх свої блакитні очі. Вчора, 28 грудня, обох тваринок "підкинули" під торгівельну ятку. 

Продавець безпорадно розводила руками: "Це вже не вперше. І де серце в людей? Викидають ось так напризволяще. Я вже забирала таких знайд... Вдома тепер двоє котів живуть. Більше не можу, квартира в мене однокімнатна".

Небайдужі жителі мікрорайону принесли тваринам картонні коробки, непотрібний одяг, вимостили, аби тепліше було, погодували, дали води. На ніч занесли тварин в під'їзд, бо під вчорашнім мокрим снігом чотирилапі могли й зовсім змерзнути.
 
Псу пощастило більше: його забрали в родину. А колись домашній, а тепер, ймовірно, кинутий напризволяще кіт залишається мерзнути на вулиці... А, можливо, він просто загубився? То чому господар не приходить по свого улюбленця? Кіт покірно чекає на одному місці, під кіоском, навіть не робить спроби кудись піти... 

Можливо, комусь потрібен блакитноокий друг? І Новий рік тварина зустріне обігрітою і не одинокою?

Валентина Пильник

кіт, собака, холод, домівка

кіт, собака, холод, домівка

кіт, собака, холод, домівка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: