Завантаження ...
banner

Подробиці смертельної ДТП у Ніжині

1 січня в Ніжині по вулиці Московській трапилася автопригода із загиблим. Слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановила, що жертвою ДТП став місцевий водій легковика «Chevrolet Lacetti»

ДТП, Остер, авто, наїзд

1 січня в Ніжині по вулиці Московській трапилася автопригода із загиблим. Слідчо-оперативна група Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановила, що жертвою ДТП став місцевий водій легковика «Chevrolet Lacetti».

Читайте також: Рятувальники показали, як витягали автомобіль з річки Остер. Фото

Під час повороту на перехресті з вулиці Набережної на Московську чоловік не вибрав безпечної швидкості руху, скоїв наїзд на пішохідне огородження, після чого автівка перекинулася та впала в річку Остер. Внаслідок пригоди водій загинув на місці.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: