Завантаження ...
banner
banner

Хвостатий пасажир: як пес подорожував електричкою «Ніжин-Київ»

Після новорічної ночі Фейсбук замайорів повідомленнями про зниклих домашніх улюбленців. Злякавшись пострілів і феєрверків, деякі побігли світ за очі. Хтось повернувся сам, когось розшукали

пес, електричка, подорож

Після новорічної ночі Фейсбук замайорів повідомленнями про зниклих домашніх улюбленців. Злякавшись пострілів і феєрверків, деякі побігли світ за очі. Хтось повернувся сам, когось розшукали. А ось чийсь чотирилапий друг дістався з Ніжина до самої столиці. Його в четвер, 2 січня, побачила Наталія Прохоренко:

- Вранці, о 5.30, в вагон електрички «Ніжин-Київ» зайшов пес, схожий на вівчарку, з більмом на правому оці. Стовідсотково домашній, так як чистий і доглянутий, розумний, знає команди. Неагресивний, поводився впевнено (можливо, вже їздив електричками), але вийти на перон відмовився і ... поїхав в київському напрямку. Швидше за все, пес загубився, злякавшись звуків святкових феєрверків.

пес, електричка, подорож

Я повісила йому на шию (на шнурок від навушників) записку з інформацією, де його побачила, і своїм номером - в надії, що хтось із нежин-ців помітить пса в Києві і допоможе йому повернутися. Незабаром мені передзвонили з Борщагівського депо. Песик залишився там, за ним доглядає одна людина. Треба повернути його додому. Але для цього потрібно точно знати, з Ніжина він. А може, він також випадково приїхав в місто, скажімо, з Чернігова. Пес був дуже сумний і розгублений. І, можливо, десь місця собі не знаходить його господар, хвилюючись за вірного друга.

Наталія поширює інформацію про песика в соцмережах. Нехай же хвостатий мандрівник повернеться додому!

У Facebook Наталія на своїй сторінці повідомила наступне:

пес, електричка, подорож

mynizhyn.com за матеріалами Аліни Ковальової, «Гарт» №2 (2962) від 9 січня 2020, gorod.cn.ua 
Фото Наталії Прохоренко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: