Завантаження ...
banner
banner

Як безкоштовно здобути професію тим, кому за 45?

Продовжується програма служби зайнятості щодо підтримання конкуренто спроможності громадян на ринку праці шляхом видачі ваучерів для осіб вікової категорії 45+, які мають 15 років страхового стажу

ваучер, професія, навчання

Продовжується програма служби зайнятості щодо підтримання конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом видачі ваучерів для осіб вікової категорії 45+, які мають 15 років страхового стажу.

На підставі ваучера здійснюється перепідготовка, спеціалізація, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності. Навчання проводиться за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Ваучер надається особам, які мають професійно-технічну або вищу освіту та не досягли пенсійного віку. А також особам, звільненим з військової служби (крім військовослужбовців строкової служби), учасникам АТО/ООС та внутрішньо переміщеним особам. Вартість ваучера не може перевищувати десятикратний розмір визначеного законом прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Ця послуга не надається безробітним, зареєстрованим у службі зайнятості.
 

Ніжинська міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: