Завантаження ...
banner
banner

Дві платіжки за газ: начальник Ніжинського відділення ПАТ «Чернігівгаз» надав пояснення

3 січня у великій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника. Начальник Ніжинського відділення ПАТ «Чернігівгаз» Володимир Хилько надав інформацію


3 січня у великій залі міської ради відбулась розширена оперативна нарада під головуванням міського голови Анатолія Лінника.

Начальник Ніжинського відділення ПАТ «Чернігівгаз» Володимир Хилько надав інформацію про розподіл рахунків і виведення з тарифу послуги за транспортування природного газу.

Володимир Анатолійович розповів, що 24 грудня 2019 року НКРЕКП було прийняте рішення вилучити з рахунків за газ плату за його доставку. Зараз споживачі природного газу отримали два окремих рахунки: один за газ, другий – за його розподіл.

Для кожного клієнта вартість доставки газу розраховується індивідуально і залежить від використаного ним обсягу газу в минулому Газовому році - це проміжок часу з 1 жовтня по 30 вересня. Сума кубів газу, спожитого за рік, множиться на тариф на доставку. Результат ділиться на 12 рівних платежів, які сплачуються щомісячно впродовж року. 

Про особливості надання субсидій на зазначену послугу доповіла начальник управління соціального захисту населення Валентина Кулініч запевнивши, що із-за розмежування послуг на газопостачання отримувачі субсидій та пільг не постраждають, адже відповідно надаються пільги та субсидії і на постачання природного газу і на його розподіл.

За матеріалами Катерини Симоненко, nizhynrada.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: