Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині не знайшлося бажаючих одружитися 02.02.2020

На минулому тижні у неділю була дуже красива дата — 02.02.2020. Пишуть, що трапляється таке раз на тисячу років. Зазвичай символічні дні обирають молодята. Та цього разу на Чернігівщині ажіотажу не було, повідомляє

дата, одруження, пари

На минулому тижні у неділю була дуже красива дата — 02.02.2020. Пишуть, що трапляється таке раз на тисячу років. Зазвичай символічні дні обирають молодята. Та цього разу на Чернігівщині ажіотажу не було, повідомляє gorod.cn.ua.

Так, ні в Прилуках, ні в Ніжині бажаючих одружитися другого лютого не знайшлося.

— Ми чекали заяв від молодят, готові були працювати навіть у неділю. Та жодної заяви, в тому числі і за проектом «Шлюб за добу», не написали, — говорить Світлана Катруха, начальник Ніжинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану населення Північно-Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції. — Цікаво, що навіть на 14 лютого, яке цьогоріч припадає на п’ятницю, бажаючих немає. Та, сподіваємось, що час ще є, а, значить, є шанс, що молодята прийдуть.

— З чим пов’язуєте таку низьку активність пар?

— Я підводила підсумки за січень. У перший місяць нового року зареєструвалося лише 20 пар —19 по місту і одна по району. Це менше, ніж у минулі роки. Зазвичай вже у середині січня після Різдвяного посту ми спостерігаємо наплив молодят, та не цього року. Гадаю, що причина у тому, що 2020 — високосний рік. І всі, хто планував заздалегідь, приходили до нас у листопаді минулого року.

У Прилуцькому РАЦСі з ніжинськими колегами погоджуються. Активності не спостерігають і тут. Проте на 14 лютого вже мають одну заяву від молодят.

Зате п’ять пар 02.02.2020 прийшло до Чернігівського РАЦСу.

Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №6 (1760), 6 лютого 2020 року
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: