Завантаження ...
banner

Карантин у Ніжині продовжено

Позачергове засідання виконкому сьогодні, 14 лютого, зібрало в малій залі членів виконкому для вирішення одного питання: продовжувати карантин у навчальних закладах міста, чи ні? За повідомленням начальника

карантин, захворюваність

Позачергове засідання виконкому сьогодні, 14 лютого, зібрало в малій залі членів виконкому для вирішення одного питання: продовжувати карантин у навчальних закладах міста, чи ні?

За повідомленням начальника управління освіти С. Крапив'янського, на сьогоднішній день рівень захворюваності ще залишається дуже значним, особливо по великим школам.

"Якщо 10.02, у понеділок,  рівень захворюваності становив 26%, у вівторок – 27%, то потім поступово знизився (у четвер – 25%, тобто хворіє 1788 дітей)". Щоб відновити навчання, рівень захворюваності повинен опуститися до 20% і нижче.

Пропозиція від управління освіти була такою: карантин продовжити на 2 дні, тобто вирішувати за результатами вівторка, 18 лютого.

Представник лабораторного центру підкреслив: "Ми – в активній фазі епідемічного процесу. Якщо зараз відновимо навчальний процес, то зробимо гірше" і запропонував продовжити "вимушені канікули" до середи, 19 лютого.

Члени виконкому прийняли ріщення зібратися в середу, 19 лютого, в другій половині дня і промоніторити рівень захворюваності ще раз. А поки що карантин продовжується до 19 лютого включно.

Валентина Пильник
Фото з мережі
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: