Завантаження ...
banner
banner

Ніжинця, який порізав сина ножем, визнали психічно хворим

У листопаді 2019 року в м. Ніжин сталася моторошна подія. 31-однорічний батько, знаходячись зі своїм малолітнім сином у власному будинку, несподівано наніс хлопчику не менше чотирьох ударів ножем в область

батько, дитина, ніж, експертиза, лікарня

У листопаді 2019 року в м. Ніжин сталася моторошна подія. 

31-однорічний батько, знаходячись зі своїм малолітнім сином у власному будинку, несподівано наніс хлопчику не менше чотирьох ударів ножем в область голови та тулубу, чим спричинив останньому тілесні ушкодження, що відносяться до категорії тяжких.

Відразу ж дитину доставили в реанімацію, де йому надали першу допомогу. Зараз його життю нічого не загрожує.
 
Нападнику повідомлено про підозру у вчиненні суспільно небезпечного діяння, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Під час досудового розслідування, з метою встановлення психічного стану підозрюваного проведено судово-психіатричну експертизу, відповідно до висновку якої останній, за своїм психічним станом на період часу, до якого відноситься суспільно-небезпечне діяння у вчиненні якого він підозрюється, був позбавлений здатності усвідомлювати свої дії та керувати ними. 

За результатами досудового розслідування, Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду  клопотання про застосування до вказаного громадянина примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом. 

Ухвалою Ніжинського міськрайонного суду клопотання прокурора задоволено. Чоловіка направлено до  психіатричного закладу із суворим наглядом.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: