Завантаження ...
banner

У Ніжині затримали «ГАЗ», вантажений краденою сосною

9 лютого 2020 року до Ніжинського ВП надійшло повідомлення від лісника "Ніжинрайагролісництва" про те, що з території нижнього складу невідома особа вчинила крадіжку лісопродукції

лісопродукція, крадіжка, поліція, суд

9 лютого 2020 року до Ніжинського ВП надійшло повідомлення від лісника "Ніжинрайагролісництва" про те, що з території нижнього складу невідома особа вчинила крадіжку лісопродукції, чим заподіяла матеріальної шкоди. Крім того він вказав, що бачив транспортний засіб марки «ГАЗ» білого кольору. Про це йдеться в ухвалі суду.

Повідомляє mynizhyn.com.

Того ж дня під час патрулювання в Ніжині поліція в напрямку села Валентієво по вулиці Франка біля буд. 220 виявила транспортний засіб марки «ГАЗ», в кузові даного транспортного засобу було виявлено деревину породи сосна.

В ході огляду даного автомобіля, в кузові транспортного засобу було виявлено дерев'яні сухостійні колоди породи «Сосна» в кількості 14 штук, приблизного об`єму 2 метра кубічних. В подальшому автомобіль та деревину, вилучено та визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

11 лютого Ніжинський міськрайонний суд ухвалив накласти арешт на тимчасово вилучене майно. Слідство триває.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: