Завантаження ...
banner
banner

І знову пожежа на Ніжинщині забрала життя...

26 лютого о 01:45 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про загоряння в одному з приватних житлових будинків, що у с. Хвилівка, повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській


26 лютого о 01:45 до Служби порятунку "101" у Ніжинському районі надійшло повідомлення про загоряння в одному з приватних житлових будинків, що у с. Хвилівка, повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській області.

За викликом на місце події оперативно прибуло відділення 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Ніжин, а також сільські вогнеборці з с. Талалаївка.

На той момент у помешканні спостерігалось щільне задимлення і горіння конструктивних елементів даху будівлі. Під час проведення робіт з ліквідації пожежі рятувальники виявили у одній з кімнат будинку тіло сина господаря помешкання, 1989 року народження без ознак життя.

Читайте по темі У Талалаївці у власному будинку згорів чоловік

Ймовірно, причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації металевого опалювального приладу.

Читайте також У Кропивному згорів будинок разом із господарем

Спільними діями підрозділів пожежу о 02:27 було локалізовано, а о 04:05 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено перекриття по всій площі, пошкоджено стіни будинку та майно.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають: дбайте про справність печей і димарів, вчасно очищуйте їх від сажі, не допускайте появи тріщин та не зберігайте впритул до опалювальних приладів горючі речі й матеріали. Дбайте про власну безпеку.

Хвилівка, пожежа, труп

Хвилівка, пожежа, труп

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: