Завантаження ...
banner
banner

Дмитро Казанцев - ведучий нового травел-шоу на НТН

25 жовтня о 14.00 на телеканалі НТН відбувся прем'єрний випуск екстремального тревел-шоу «Поїхали!» ведучим якого став ніжинець

25 жовтня о 14.00 на телеканалі НТН відбувся прем'єрний випуск екстремального тревел-шоу «Поїхали!». Про це повідомляє прес-служба каналу. Шоу «Поїхали!» виходитиме на НТН щосуботи.

«Кожна серія - нова країна, дивовижне місто, захоплюючий спортивний екстрим. Окрім задоволення мандрівника, глядач також отримає захоплюючі екстрим-враження змагань з мотофристайлу, авіаслалому, брейкдансу, ВМХ (трюки на велосипедах) і багато чого іншому. Ведучий проекту Дмитро Казанцев вперше політає на спортивному літаку, зробить трюки на мотоциклі і велосипеді, навчиться танцювати брейкданс і зловить хвилю на дошці для серфінгу прямо посеред парку в Мюнхені», - анонсує прес-служба НТН.

Ведучим програми став ніжинець Дмитро Казанцев. Виробництвом проекту займався продакшн телеканалу «Інтер».
 
Заплановано до показу вісім випусків програми «Поїхали!» по 30 хвилин кожна. Зйомки проекту відбувалися у восьми європейських країнах - Німеччині, Польщі, Португалії, Хорватії, Іспанії, Греції, Болгарії та Італії.
 
Нагадаємо, два тревел-шоу нещодавно запустив також Перший національний - з 4 жовтня на каналі виходить програма  «Нотатки на глобусі» про екзотичні країни.  7 вересня на Першому стартувало тревел-шоу «Подорожуй Першим» про вітчизняний туризм

telekritika.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: