Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині будуть перевіряти, чи легально працюють робітники

Ніжинською філією ЧОЦЗ продовжується робота з легалізації зайнятості. На виконання доручення Прем"єр-міністра України від 17.02.2020 №6698/0/1/1-20 сьогодні пройшла робоча зустріч директора Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості

працевлаштування, перевірка, центр зайнятості

Ніжинською філією ЧОЦЗ продовжується робота з легалізації зайнятості. На виконання доручення Прем"єр-міністра України від 17.02.2020 №6698/0/1/1-20 сьогодні пройшла робоча зустріч директора Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Власенка В.В. з державним інспектором праці Гущиною І.Б

Результатом зустрічі став план спільних дій, яким заплановано проведення інформаційно-роз"яснювальних семінарів з роботодавцями, які здйснюють діяльність у сфері будівництва. 

Семінари відбудуться 5, 10 та 19 березня. До участі у них запрошуємо усіх бажаючих отримати детальну інформацію з даного питання. Після 20 березня пройдуть спільні перевірки ПОУ щодо легального працевлаштування робітників.

Враховуючи досить тривалу практику взаємодії служби зайнятості з інспекцією праці, маємо надію на високу результативність нашої співпраці.

Ніжинська міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: