Завантаження ...
banner
banner

Святкових концертів у Ніжині не буде?

"Коронавірус зайшов в Україну. І реальність завезення його в Ніжин – існує", – про це говорили на сьогоднішньому засіданні виконкому. Як відомо, станом на 5 березня в Україні зафіксовано 1 випадок

Коронавірус, обмежувальні заходи, Ніжин

"Коронавірус зайшов в Україну. І реальність завезення його в Ніжин – існує", – про це говорили на сьогоднішньому засіданні виконкому. Як відомо, станом на 5 березня в Україні зафіксовано 1 випадок захворювання на коронавірус.

У країні почалося впровадження обмежувальних заходів. Такі дії не оминули й наше місто. Так, на засіданні виконкому обговорили потребу в обмеженні проведення культурно-масових та спортивних заходів у дитячих садках та школах. Підкреслюємо: про карантин мова не йде.

Пропозицію підтримали начальник управління освіти С. Крапивянський, представник відділення організації епідеміологічних досліджень Ніжинського міськрайонного відділу ДУ "Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України" В. Степаненко, начальник Ніжинського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області В. Рафальський, директор КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» О. Калініченко та представник НЦМЛ ім. М. Галицького.

Термін обмеження не визначено. Було висловлено припущення, що такі дії можуть тривати до середини травня, але це припущення не опирається на офіційні дані.

А тим часом вже на найближчий час у Ніжині заплановано два масові святкові заходи: сьогодні – концерт ансамблю танцю "Ритм", завтра – міський концерт, присвячений 8 березня.

Члени виконкому одноголосно підтримали пропозицію міського голови А. Лінника протокольно рекомендувати навчальним закладам Ніжина тимчасово призупинити проведення масових заходів. Сьогодні у міськвиконкомі відбудеться комісія, де будуть вирішувати "подальшу долю" обмежувальних заходів у нашому місті.

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: