Завантаження ...
banner
banner

Син підозрюється у вбивстві своєї матері

Бобровицьким відділом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), що сталося в одному із сіл Бобровицького району

вбивство, син, мати, прокуратура

Бобровицьким відділом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), що сталося в одному із сіл Бобровицького району. 

Так, 7 березня 2020 року до чергової частини Бобровицького ВП Ніжинського ВП ГУНП в Чернігівській області надійшло телефонне повідомлення по лінії «102» про те, що за місцем свого проживання знайден труп 59-річної жінки, яка за життя хворіла та мала проблема зі здоровꞌям.

Проте, після проведення судово-медичної експертизи встановлено, що причиною смерті останньої є механічна асфіксія від удавлення мотузкою.

Завдяки скоординованим діям поліції та належного процесуального керівництва прокуратури «по гарячих слідах» було знайдено підозрюваного у вбивстві.

Як не моторошно звучить, але ним виявився 32-річний син потерпілої, якого на наступний день затримано в порядку ст. 208 КПК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Допитаний у якості підозрюваного, останній надав визнавальні покази щодо умисного вбивства своєї матері та розповів про обставини вчинення злочину.

Наразі, досудове розслідування триває. Проводяться усі необхідні слідчі дії. Хід розслідування перебуває на контролі Ніжинської місцевої прокуратури. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: