Завантаження ...
banner

Білоруське підприємство організовує у Ніжині збірку тракторних причепів

ВАТ "Керуюча компанія холдингу" Бобруйскагромаш "(Бобруйськ) планує в першому півріччі 2020 року організувати збірне виробництво тракторних причепів моделі 2ПТС-6 в Україні, повідомили на підприємстві

Ніжинсільмаш, збірка, причепи, білоруське підприємство

ВАТ "Керуюча компанія холдингу" Бобруйскагромаш "(Бобруйськ) планує в першому півріччі 2020 року організувати збірне виробництво тракторних причепів моделі 2ПТС-6 в Україні, повідомили на підприємстві.

Домовленість про це була досягнута за підсумками переговорів, проведених 4-5 березня поточного року в ході візиту делегації ПрАТ "Ніжинсільмаш" (м.Ніжин, Чернігівська обл.) На чолі з головою правління Володимиром Коробко на ВАТ "УКХ" Бобруйскагромаш ".

"У ході переговорів білоруська і українська компанія обговорили перспективи взаємовигідного співробітництва в рамках виробничої кооперації, розглянули технічні та організаційні питання створення складального виробництва, узгодили питання локалізації виробництва на виробничих потужностях ПрАТ" Ніжинсільмаш", а також підписали ліцензійну угоду і договір на поставку в Україну машинокомплектів тракторних причепів 2ПТС-6 ", - йдеться в повідомленні на сайті підприємства.

Як перспективний напрям роботи сторони обговорили можливість і доцільність організації аналогічного складального виробництва причіпних загрузчиків кормів на ВАТ "УКХ" Бобруйскагромаш".

В рамках реалізації досягнутих домовленостей на адресу ПрАТ "Ніжинсільмаш" протягом найближчих шести місяців буде здійснена поставка не менше 60 машинокомплектів тракторних причепів.

Відвантаження першої партії продукції запланована на першу половину квітня.

ВАТ "УКХ" Бобруйскагромаш "- провідний білоруський виробник сільськогосподарської техніки. Виробнича програма підприємства нараховує понад 80 найменувань сільськогосподарської техніки.

"Бобруйскагромаш" є традиційним постачальником машин для агропромислового комплексу України. Сьогодні складальні виробництва ВАТ "УКХ" Бобруйскагромаш "діють на території Росії, Казахстану, Таджикистану і Єгипту.

mynizhyn.com за матеріалами bobruiskagromach.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: