Завантаження ...
banner
banner

На дорогах Чернігівщини проводиться ямковий ремонт

11 березня ямковий ремонт гарячим асфальтом дорожники виконували на автошляхах М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, Н-27 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч, Т-25-36 Корюківка - Сахутівка – Мена, Т-25-25 /М-02/

дорога, ямковий ремонт, асфальт

11 березня ямковий ремонт гарячим асфальтом дорожники виконували на автошляхах М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, Н-27 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч, Т-25-36 Корюківка - Сахутівка – Мена, Т-25-25 /М-02/ - Носівка, Т-25-26 Ніжин - Бобровиця - Нова Басань.

З наступного тижня у роботі буде вже п’ять асфальтобетонних заводів: менський, ніжинський, коропський, замглаївський і талалаївський. Відповідно і будуть виконуватись роботи з ямкового ремонту гарячою сумішшю на інших дорогах.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

Нагадаємо, що аварійна ліквідація ямковості є вимушеною мірою і проводиться для забезпечення безпечного проїзду автомобільного транспорту. Це тимчасовий захід, який не може замінити поточний середній чи капітальний ремонт, проте збереже дорогу від подальшого руйнування.
 
За матеріалами monitor.cn.ua
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: