Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці, долучайтесь до акції – подаруйте місту квіти!

16 березня, напередодні місячника з благоустрою міста, комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» оголошує патріотичну благодійну акцію «Подаруй рослину місту!». Ця акція

акція, квіти, сквери, парки

16 березня, напередодні місячника з благоустрою міста, комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» оголошує патріотичну благодійну акцію «Подаруй рослину місту!».

Ця акція спрямована на розвиток та оновлення існуючих, а також  створення нових зелених зон міста, завдяки висадці багаторічних квітів, кущів та декоративних дерев, повідомляє unenizh.org.ua.

Під час цієї акції кожен мешканець Ніжина, а, можливо, й гість, зможе поділитись своєю зайвою, але вкрай важливою для міста рослиною, будь то квітка, кущ або декоративне деревце.

Особлива перевага надається багаторічним квітам тому, що їх дуже не вистачає як у квітниках на вулицях, так і у скверах та парках міста. Квітка, як символ неповторної краси природи, здатна дарувати добрий настрій, посмішку та навіть піднесений, позитивний стан душі в доволі скрутній ситуації.

Саджанці квітів та інших рослин можна буде передати в дар Ніжину, зв’язавшись з фахівцем ландшафтного дизайну КП «ВУКГ» Довгаль Наталією Вікторівною за телефоном (096) 062-99-16.

Шановні мешканці! Наше місто повинно бути красивим та комфортним для проживання. Квітники та зелені зони на вулицях, парки та сквери є невід’ємною частиною Ніжина. Кожна людина має вроджені естетичні потреби – дивитись та милуватись красою.

Зробимо квітучим наше рідне місто разом!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: