Завантаження ...
banner
banner

На Мигалівці горіла суха трава

У Ніжині по вулиці Мигалівській о 21 год. 38 хв. 12 березня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборони

пожежа, суха трава, Мигалівка

У Ніжині по вулиці Мигалівській о 21 год. 38 хв. 12 березня на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборони Чернігівської ОДА.

Нагадаємо, що на території Ніжина і Ніжинської ОТГ керівникам підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, садово-городніх кооперативів та товариств, мешканцям міста категорично З А Б О Р О Н Е Н О: «випалювання рослинності або її залишків на закріплених та прилеглих територіях, присадибних ділянках, в смугах відводу автошляхів та залізниці, лісосмугах, поряд з полігоном твердих побутових відходів».

В разі виявлення таких фактів підпалу – інформувати Ніжинський відділ поліції (тел. 2-30-68, 2-37-63) або 102 та чергового виконавчого комітету Ніжинської міської ради (тел. 7-19-51, 15 – 80).

Люди! Не підпалюйте поля і луги! Там мешкають живі тварини! Не труїть димом себе, своїх дітей і довколишнє середовище!

пожежа, суха трава, Мигалівка

пожежа, суха трава, Мигалівка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: