Завантаження ...
banner

Карантин стає на заваді відновленню лісів

Проаналізувавши ситуацію в Україні та Європі, ми вирішили відмінити проведення масових заходів у рамках Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом». Також призупиняємо реєстрацію учасників на Акцію через

ліси, відновлення, масові заходи, коронавірус, карантин

Проаналізувавши ситуацію в Україні та Європі, ми вирішили відмінити проведення масових заходів у рамках Всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом». Також призупиняємо реєстрацію учасників на Акцію через обмеження на проведення масових заходів. Це передбачено у відповідних урядових рішеннях щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції, повідомляють у спільноті "ЛІСОЛЮБИ УКРАЇНИ".

Уряд України вживає максимальні заходи, щоб захистити українців та якомога легше пройти цей період. Потрібно мінімізувати наслідки, працювати на випередження, щоб запобігти проблемі.

У Європі заходи з відзначення Міжнародного дня лісу 21 березня також переносяться.

Якщо після карантинних заходів, агротехнічні терміни та погодні умови дозволятимуть – ми відновимо нашу акцію, щоб люди змогли посадити ліс. Враховуючи можливість використання посадкового матеріалу з закритою кореневою системою та при наявності вільних лісових ділянок в окремих областях, ми можемо створювати ліс і в травні-червні.

Хочу запевнити, що лісівники продовжують виконувати всі заплановані роботи з лісовідновлення, висаджуватимуть ліс у повному об’ємі та навіть більше. Але, на жаль, наразі без залучення громадськості.

Вже на сьогодні в рамках лісокультурної кампанії відновлено майже 9 тис. га лісів. А це означає, що висаджено близько 50 мільйонів сіянців та саджанців дерев!

Ми відновимо українські ліси!
ліси, відновлення, масові заходи, коронавірус, карантин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: