Завантаження ...
banner

Як у Ніжині від коронавірусу хочуть убезпечити людей похилого віку

Коронавірус COVID-19 частіше вражає певні категорії людей. Більше всього схильні до інфікування люди похилого віку, імунна система яких вже не достатньо сильна. Тож на нараді, 16 березня

люди похилого віку, коронавірус, небезпека, дім

Коронавірус COVID-19 частіше вражає певні категорії людей. Більше всього схильні до інфікування люди похилого віку, імунна система яких вже не достатньо сильна.

Тож на нараді, 16 березня, у Ніжині обговорили питання щодо можливості убезпечення осіб похилого віку від коронавірусу. А саме створити такі умови для пенсіонерів, щоб вони як найменше виходили на вулицю, менше відвідували магазини і аптеки. 

Для цього у міськраді розглядають можливість соціальних служб допомогти людям похилого віку і забезпечувати їх всім необхідним. За кожним районом закріплені соціальні працівники і сьогодні у виконкомі погодять план для забезпечння людей похилого віку всім необхідним.

Тож якщо у вас є можливість убезпечити своїх батьків, бабусь, дідусів від зайвих відвідувань магазинів і інших місць масового скупчення людей, допоможіть їм у цьому. Забезпечуйте своїх близьких необхідними продуктами і ліками. 

Люди похилого віку для безпеки свого здоров'я мають залишатися вдома.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: