Завантаження ...
banner
banner

"Ніжин має досвід у лікуванні ще страшніших інфекцій", – вважають у міськлікарні

Ставлення до інфекції COVID-19 у ніжинців різне. Хтось залишається спокійним та розсудливим і слідкує за інформацією тільки з офіційних джерел, а хтось переймається "страшилками" і з жахом чекає на свіжі новини. Так, не піддаватися паніці в той

Ніжин, лікарня, готовність, коронавірус

Ставлення до інфекції COVID-19 у ніжинців різне. Хтось залишається спокійним та розсудливим і слідкує за інформацією тільки з офіційних джерел, а хтось переймається "страшилками" і з жахом чекає на свіжі новини. 

Так, не піддаватися паніці в той час, коли увесь світ охоплений  спалахом коронавірусу і карантинні заходи тільки посилюються, важко. Проте генеральний директор НЦМЛ Олександр Костирко вважає, що у ніжинців проводу для паніки немає:

"Запевняю: у Чернігівській області, і у Ніжині зокрема, немає жодного зареєстрованого випадку захворювання на коронавірус. Медики – у стані готовності, але всім варто зберігати спокій.

Медичний персонал щодня обговорює алгоритми надання допомоги в разі необхідності.

Ніжин бачив різні інфекції. Скажімо, спалах дифтерії років 10 тому, чи атипова пневмонія: теж вводили карантин, одягали маски. Тож маємо досвід боротьби з ще страшнішими патологіями".

Валентина Пильник
Фото з мережі

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: