Завантаження ...
banner

Як у період карантину працює Ніжинська служба зайнятості

Шановні клієнти Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості! Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту вашого здоров’я, ми продовжує працювати в штатному режимі з урахуванням прийнятих

служба зайнятості, карантин, графік

Шановні клієнти Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості!

Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту вашого здоров’я, ми  продовжує працювати в штатному режимі з урахуванням прийнятих рішень Уряду та рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я щодо запобігання поширенню епідемії, спричинених коронавірусом COVID-19.

Ми запроваджуємо на період карантину тимчасові особливості обслуговування клієнтів нашими фахівцями.

Для тих, хто вперше звертається до служби зайнятості

Прийом документів від клієнтів, у тому числі для фіксації наміру клієнта бути зареєстрованим як безробітним, здійснюється засобами електронного зв’язку або через скриньки для прийому кореспонденції, що розміщені у приміщенні центру зайнятості. Опрацювання документів проходить щоденно, за результати чого з вами зв’язується фахівець центру зайнятості, який спеціалізується на питанні, що вас цікавить. Звертаємо увагу, що вам необхідно обов’язково надати центру зайнятості актуальні контактні дані, за якими ви перебуваєте на постійному зв’язку.

Якщо ви вже зареєстровані як безробітний

Кар’єрний радник з вами комунікує засобами телефонного чи електронного зв’язку відповідно до наданих вами контактів при реєстрації. Якщо ваші контакти змінилися або ви хочете їх актуалізувати, рекомендуємо зв’язатися з вашим кар’єрним радником, за телефоном Ніжинської філії,  або через гарячу лінію обласного центру зайнятості

На період карантину віддається перевага взаємодії з кар’єрним радником без відвідування центру зайнятості, тобто у дистанційному режимі (телефоном чи через електронну пошту). Саме таким чином ви можете отримувати консультації та відповіді на ваші запитання.

Відвідування центру зайнятості, яке було призначено до запровадження карантину, переноситься на іншу дату. Пам’ятайте, що кар’єрні радники будуть з вами зв’язуватися стосовно призупинення відвідування центру зайнятості.

Наша електронна пошта   post@nizhyn.oczcn.gov.ua
Телефон для зв’язку  7-55-58

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: