Завантаження ...
banner

Як «Нова пошта» та «Укрпошта» працюють в умовах карантину

Усі відділення Укрпошти (пересувні та стаціонарні) працюють у штатному режимі. Клієнти мають змогу вчасно отримати пенсійні виплати, субсидійні кошти, оплатити комунальні послуги. У стаціонарних відділеннях діє режим «обмежувальної стрічки». Біля оператора «Укрпошти»

Укрпошта, Нова пошта, карантин

Усі відділення Укрпошти (пересувні та стаціонарні) працюють у штатному режимі. Клієнти мають змогу вчасно отримати пенсійні виплати, субсидійні кошти, оплатити комунальні послуги.
 
У стаціонарних відділеннях діє режим «обмежувальної стрічки». Біля оператора «Укрпошти» може обслуговуватися тільки один клієнт для максимального обмеження контакту. У невеликих відділеннях клієнти певний час можуть чекати назовні.
 
Тарифи підприємства змінюватися не будуть. Продукти харчування, що доставлялися у сільську місцевість, продовжать надходити за попередніми тарифами.
 
Тариф за кур’єрську доставку залишається без змін. Наразі готується урядове розпорядження щодо доставки ліків через мережу «Укрпошти» у найвіддаленіші населені пункти.
 
В свою чергу, прес-служба іншого найбільшого в Україні оператора доставки «Нова пошта» повідомила, що всі їх відділення, крім тих, що розташовані у ТРЦ, та кур’єрська доставка наразі працюють у звичайному режимі.
 
 
Компанія створила максимально безпечний простір доставки, зокрема:
 
- Всі відділення «Нової пошти» обладнані станціями дезінфекції рук, які розміщені в зоні комфорту співробітників, а також в клієнтській зоні відділення.
 
- У відділеннях створена лінія безпеки черги 1 метр.
 
- У відділеннях частіше проводяться прибирання всіх поверхонь за допомогою дезінфікуючих засобів.
 
- Всі співробітники відділень перед початком роботи проходять первинний огляд з вимірюванням температури.
 
- У всіх відділеннях розміщені плакати з інформацією про запобігання коронавірусу. Для співробітників були розроблені інструкції щодо профілактичних заходів для запобігання розповсюдження вірусу.
 
Джерело: Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: