Завантаження ...
banner
banner

За добу у Ніжині сталося 3 пожежі. Що горіло?

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи чернігівської ОДА за минулу добу на території міста Ніжина сталося три пожежі. Так, 23 березня в Ніжині о 21 год. 53 хв.пожежа сталася у квартирі п'ятиповерхового житлового будинку

пожежа, вогонь, квартира, сміття, суха трава

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи чернігівської ОДА за минулу добу на території міста Ніжина сталося три пожежі.
 
Так, 23 березня в Ніжині о 21 год. 53 хв. пожежа сталася у квартирі п'ятиповерхового житлового будинку по вулиці Л. Толстого, 33Б, кв. 110. Вогнем пошкоджено домашні речі. Причина пожежі встановлюється.
 
Того ж дня біля Ніжина на відкритій території о 12 год. 53 хв. сталася пожежа сухої трави на площі 0,5 га. А о 17 год. 30 хв. в Ніжині на відкритій території по вулиці Червона Гребля сталася пожежа сміття на площі 7 кв.м. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не завдано.
 
На території Ніжинської ОТГ сталася одна пожежа - біля села Паливода Ніжинського району на відкритій території о 16 год. 11 хв. 23 березня сталася пожежа сухої трави на площі 5 га.
 
mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: